Facilitator & Gespreksleider

Quinten-Faust springt live en online in op jouw wensen rondom de inhoudelijke ontmoeting(en) die je wilt creëren: doel is altijd om deelnemers te inspireren en verwonderen!

Op  respectvolle, nieuwsgierige en authentieke wijze weet hij gasten, sprekers en bezoekers te verleiden zich op een zinvolle manier te verdiepen middels presentaties, forums en dialoog.

 

Vanuit verwondering kan Quinten transparant een kleine groep tot bomvolle zaal meenemen in een sterke thematiek of verhaallijn.  Hij is sensitief, ervaren, energiek, relativerend en flexibel. Indien mogelijk/nodig gebruikt hij graag theatrale werkvormen tijdens zijn werk.

 

 Uitgangspunt in het werk van Quinten-Faust: 'Ik werk vanuit de kernwoorden  Lef, Inspiratie, Fantasie, Energie, samen : L I F E . Met een vleugje van deze combinatie wordt het leven een stuk mooier en interessanter!'

 

Quinten kan ook de organisatie van jouw event of teamdag op zich nemen. Wil je meer weten, eens kennis maken? Klik hier


Indicatie kosten

Gespreksleider/presentator/

dagvoorzitter

dagdeel:       475,-*

dag:               750,-*

*: incl. voorgesprek en 2 uur voorbereiding, excl. btw (9%) en reiskosten (26 ct. per km).

 

-Facilitator/teamcoaching/organisator

uurtarief: 95,- excl. btw (21%) en reiskosten (26 ct. per km).

  

Voor elke opdracht zullen er andere vragen, uren, momenten en tarieven gelden. Alles kan natuurlijk in overleg en bespreken we vooraf.Meer over Quinten-Faust

Quinten-Faust Rijnja  studeerde af als master Learning and Innovation aan de Stenden University of Applied Sciences. Hij volgde diverse coachings- en leiderschapstrainingen, waaronder de leergang dynamisch leidinggeven. Hij is tevens eerstegraads theaterdocent.

 

Quinten-Faust heeft als organisator en (cultureel) ondernemer ruim ervaring opgedaan, onder andere als directeur van Theaterhuis, Parkvilla, Tumult en Faust Theaterschool. 

Daarnaast werkt hij als facilitator binnen de onderwijs-, kunst- en theaterwereld. Quinten presenteert festivals en evenementen, inhoudelijk specialiseerde hij zich als dagvoorzitter en gespreksleider bij teamontwikkelingen, congressen en conferenties. Hij kan zowel live als online jouw event in een optimale vorm gieten!

Agenda

12 + 14 + 20 april 2021

Quinten-Faust is facilitator en gespreksleider bij drie online events met Jitske Kramer rondom Persoonlijk Leiderschap op NHL Stenden Hogeschool te Leeuwarden.

 

22 april 2021

Quinten-Faust is gespreksleider bij een interne bijeenkomst over 'Flow'.

 

23 september 2021

Quinten is dagvoorzitter van het congres Skills en Scenery van het LVSC in de Reehorst te Ede.

 

26 oktober 2021

Quinten-Faust presenteert de Kennis-maken dag van alle medewerkers van NHL Stenden Hogeschool Friesland, Groningen en Drenthe.


Een impressie van de opdrachtgevers: